7 videoclipuri cu animale de urmărit în acest weekend

Date:

Ce modalitate mai bună de a vă bucura de weekend decât cu o rezumat a unora dintre cele mai bune videoclipuri cu animale oferite de internet în această săptămână?

„Pizza rat” a devenit un erou pe internet, luni, după ce a târât o felie întreagă de pizza pe treptele unei stații de metrou din New York. Dar acesta nu este singurul rozător din Marele Măr cu forță, determinare și apreciere surprinzătoare pentru o gustare bună.

Urmăriți: #PizzaRat se alătură sălii faimei șobolanilor din NYC. Dar nu este primul șobolan din New York care a făcut titluri. explică Jenny Sung.

„Milkshake squirrel” a devenit faimoasă a doua zi după ce Mashable a postat un videoclip cu ea răsturnând prin gunoi, scoțând rămășițele unui shake de ciocolată și înghițind secundele neglijente.

Dar acest golden retriever în vârstă de patru luni este cel care ar putea fi mai potrivit pentru birou (cel puțin dacă igiena personală ar fi un factor decisiv). În fiecare zi, Brady „se urcă singur la duș, se joacă în apă, iese, se usucă cu un prosop și apoi ia un pui de somn”.

Bebelușii și animalele de companie sunt întotdeauna o combinație câștigătoare. Acest videoclip cu un copil de 11 luni care încearcă să scoată la plimbare un buldog de 80 de kilograme a câștigat aproape 100.000 de vizualizări în trei zile în această săptămână.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related