Doză suplimentară de când viața îți dă Parkinson: ce e, doctore? Larry vorbește cu neurologul său

Date:

Acesta este un episod bonus special „Dozare suplimentară” din Când viața îți dă Parkinson. Episoadele complete vor fi lansate o dată la două miercuri. Între timp, co-gazda Niki Reitmeyer și cu mine vom împărtăși informații noi, interviuri originale și material suplimentar care oferă mai mult context subiectelor abordate în episoadele anterioare ale podcastului. De asemenea, vă vom răspunde la întrebări. Nu ezitați să ne scrieți cu întrebări la parkinsonspod@curiouscast.ca.

Din momentul în care mâna mea a început să tremure până la momentul diagnosticului meu de Parkinson, mi-am văzut medicul de familie de trei ori. Am fost împunsat, împins, tras și testat de doi neurologi și unii rezidenți, mi-au făcut analize de sânge, o ecografie, un RMN, am pierdut multe ore în sălile de așteptare ale cabinetului medicului și mi-am mestecat rapid unghiile – de câteva ori. Au fost opt luni de neștiut. Și am avut noroc. Unii oameni așteaptă ani de zile.

Nu este ca și cum a pune o etichetă pe simptomele mele ciudate le-a îmbunătățit sau chiar a dispărut, dar pentru mine, este doar o ușurare să știu că este ceva. Dar de ce este boala Parkinson atât de greu de diagnosticat?

În acest episod cu doză suplimentară din Când viața îți dă Parkinson, vorbesc cu neurologul meu și îl însuflețez cu întrebări pe care nu i-am mai adresat niciodată. De ce este greu de diagnosticat? Ce ar face dacă ar fi diagnosticat? Există într-adevăr o legătură cu sănătatea intestinală? Ce ar trebui să întreb la controalele mele? Ce caută? Și altele. Dr. Jonathon Squires îl găsesc sincer, amuzant, autentic și accesibil. Sper că și tu.

Între timp, Niki se așează cu Sandie Jones și Grace Ferrari la Parkinson Canada. Sandy este înainte de medicamentul minune Parkinson Levodopa. Ea împărtășește experiența ei cu Parkinson ca asistentă la începutul anilor 1960. După ce am auzit cum a fost, probabil că nu mă voi plânge niciodată că trebuie să-mi iau pastilele atât de des.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related