Autoritățile care investighează aparent crimă-sinucidere în Marlborough

Date:

Autoritățile investighează o aparent crimă-sinucidere în interiorul unei case din Marlborough, miercuri dimineață.

Biroul procurorului din județul Middlesex a declarat că poliția din Marlborough a răspuns la un raport al unei împușcături la o casă de pe Rice Street în jurul orei 10:05. La fața locului, primii respondenți au găsit două femei și un copil care le-au spus ofițerilor că colegul lor de cameră a fost împușcat în interiorul casei. .

În interior, poliția i-a găsit pe colega de cameră, Kethlen Paula Alves Trindade DaRocha, în vârstă de 28 de ani, și Marlon Moreira Costa, în vârstă de 29 de ani, tot din Marlborough, morți din cauza unor aparent răni de împușcătură, a spus biroul procurorului.

Investigația inițială indică faptul că DaRocha și Costa se întâlneau, potrivit biroului procurorului. Anchetatorii au stabilit că marți noaptea, Costa l-ar fi amenințat pe DaRocha acasă, iar ea s-a întors la reședința ei de pe Rice Street miercuri dimineață. Chiar înainte de ora 10 dimineața, procurorii susțin că Costa și-a trecut cu forța printr-o fereastră a casei lui DaRocha, a amenințat-o și apoi ar fi împușcat-o înainte de a întoarce arma asupra lui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

VIDEO. Pe urmele mafiei gunoaielor

Alex Nedea România generează peste 20 de...

Undă verde pentru ajutorul militar american de 60,8 miliarde de dolari oferit Ucrainei

Camera Reprezentanților a votat în favoarea acordării unui...