Cuplul găsește umorul în infertilitate cu parodii de anunț de sarcină

Date:

Spencer și Whitney Blake au găsit o modalitate amuzantă de a aborda un subiect pe care unul din șase cupluri canadiene îl poate considera deosebit de dureros: infertilitatea.

După ce s-au luptat cu această problemă ani de zile, cuplul din Idaho a făcut recent „anunțuri de infertilitate” false pentru a-i ajuta pe alții să facă față.

Sunt o falsificare a unora dintre cele mai creative/obișnuite modalități prin care viitorii părinți le transmit pe care le așteaptă. Apreciați această postare pe Instagram:

Cele șase creații pe care le-au postat pe blogul lor par să fi rezonat cu alte cupluri infertile, dintre care mulți au contactat familia Blake pentru a le mulțumi.

Pe blog, Whitney scrie despre cât de consumatoare a fost cândva infertilitatea pentru pereche.

„Între monitorizarea temperaturii la prima oră, când m-am trezit dimineața, la întâlniri uneori zilnice la doctor… între diagrame, truse, pastile, medicamente și teste… între baby showers și anunțurile despre sarcină ale altor oameni… între speranța și dorința frenetică de la început a lunii la durerea acută de inimă și la disperarea de la sfârșitul ei, este cam greu de uitat chiar și atunci când încerci să nu insisti asupra ei.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related