Prima reacție a lui Benjamin Netanyahu după ce Iranul a lansat zeci de drone către Israel: „Vom face rău oricui ne face rău”

Date:


Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat sâmbătă, într-o declarație, că Israelul s-a pregătit pentru un atac din partea Iranului.

„În ultimii ani, și mai ales în ultimele săptămâni, Israelul s-a pregătit pentru un atac direct din partea Iranului”, a afirmat Benjamin Netanyahu, după ce Iranul a lansat sâmbătă zeci de drone către Israel, potrivit CNN.

„Sistemele noastre defensive sunt activate, suntem pregătiți pentru orice scenariu, atât defensiv, cât și ofensiv. Statul Israel este puternic. Forțele de apărare israeliene sunt puternice. Publicul este puternic”, a declarat el.

CITEȘTE ȘI: Iranul a început un atac asupra Israelului, lansând zeci de drone. Spaţiul aerian al Israelului se închide

Benjamin Netanyahu a mulțumit SUA, Marii Britanii, Franței și celorlalți aliați ai săi pentru că „au fost alături de Israel”.

Citește și


benjamin netanyahu


„Am stabilit un principiu clar: Vom face rău oricui ne face rău. Ne vom apăra împotriva oricărei amenințări și vom face acest lucru cu capul sus și cu determinare”, se arată în declarația sa.

„Cetăţeni ai Israelului, ştiu că şi voi sunteţi, de asemenea, cumpătaţi. Vă invit să urmaţi directivele Comandamentului Frontului Intern al IDF. Împreună vom rezista şi cu ajutorul lui Dumnezeu – împreună vom învinge toţi duşmanii noştri”, a mai spus premierul israelian.

Articol recomandat de sport.ro


FOTO Câștigătorul Balonului de Aur, părăsit de soție pe motiv că era ”prea perfect”

FOTO Câștigătorul Balonului de Aur, părăsit de soție pe motiv că era ”prea perfect”



Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related