Bătrână bolnavă, ucisă de un vecin. Ea suferea de demență, iar el n-a mai suportat s-o audă vorbind

Date:


O octogenară din comuna Dragotești, județul Gorj, a fost găsită decedată, miercuri, 8 mai, în curtea locuinței ei, cu mai multe răni produse prin înjunghiere.

Bătrâna a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit Foto: Cristina Lia/Facebook

Bătrâna a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit Foto: Cristina Lia/Facebook

Un vecin al bătrânei a sunat la 112 și a anunțat că femeia este întinsă în curte și are sânge la gură. Ulterior, cei de la Medicină Legală au descoperit pe abdomenul bătrânei urme de de înjunghiere cu un obiect înțepător.

Crima este investigată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. 

„În după amiaza zilei de 8 mai 2024, în jurul orei 17.00, inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, împrejurare în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un corp tăietor înțepător, provocându-i plăgi înjunghiate toracice, iar în urma hemoragiei interne și externe s-a produs decesul acesteia.

Organele de anchetă au fost sesizate urmare a unui apel efectuat la SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că vecina sa a fost bătură de un bărbat pe nume Relu și prezintă sânge în zona feței. Echipajul Serviciului de Ambulanță Gorj care s-a prezentat la fața locului a constatat decesul victimei“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bătrâna suferea de anumite afecțiuni

Principalul suspect de crimă este un vecin, care locuia într-o baracă. Acesta era deranjat că bătrâna vorbea prea mult și a amenințat-o că o va ucide. Suspectul a fost reținut de oamenii legii.

Durere, neputință, frustrare toate mă încearcă. Cum să omori un om bolnav de demență, bătrân în propria casă, doar că te deranjează să o auzi vorbind. Bunicuța a murit doar că cineva nu a suportat-o să o audă vorbind, Doamne, cum ne mai rabzi! Bunicuța noastră din Dragotești, pe care o susțineam din când în când, bolnavă, care își dorea așa de mult să își ducă traiul liniștită în căsuța ei de la marginea pădurii. Draga noastră, nu mai putem face nimic pentru tine, dar ne vom asigura că făptașul va răspunde pentru faptele sale“, este mesajul transmis de Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“, care a ajutat-o pe bătrână.

Am ajutat-o în mai multe rânduri cu alimente, lemne și ce mai avea nevoie. Era o bătrână care suferea de anumite afecțiuni“, a spus Cristina Lia marcată de cele întâmplate.



Source link

Previous article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

Cartelul din Carpați

Grupuri de interese formate din demnitari ai statului...

Sindicate: Angajaţii români nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale

Blocul Național Sindical informează că va organiza un...

Prognoza meteo joi, 9 mai: vreme rece şi instabilă

Potrivit meteorologilor, joi, temperaturile continuă să scadă în...