„Brokini”: Duo din London, Ont., face o sclipire cu costumul de baie „hilar” pentru bărbați

Date:

Doi „frați” locali caută să ia cu asalt lumea modei cu noul lor articol de plajă, neconvențional: „Brokini”.

Produsul este o creație a lui Chad Sasko și Taylor Field și este descris pe propriul său site web drept „costumul de baie perfect pentru a-ți face părinții să se întrebe unde au greșit”.

„Primim o mulțime de feedback grozav și primim o mulțime de feedback negativ, pe care ni le par amuzante”, a spus Field, care, împreună cu Sasko, a urmat liceul Medway din London, Ontario și a absolvit în 2010. de la Universitatea de Vest cu o licență în management și studii organizaționale. Ambii s-au mutat ulterior la Toronto, unde Sasko încă locuiește.

„Primim comentarii de genul că trebuie să fim mai îngrijorați de răspândirea brokinis-ului decât de răspândirea COVID. O mulțime de „de ce ai face asta vreodată?’ Și, de asemenea, îi facem pe oameni să spună că au așteptat toată viața pentru un costum de baie ca acesta”, a spus Field miercuri, Devon Peacock de la 980 CFPL.

Costumele de baie s-ar putea să nu lase prea mult imaginației, ceea ce poate fi scopul, judecând după marketing.

„Costumul de baie cu un singur umăr este garantat să întoarcă capetele. Arată-ți ???? cu stil în această vară ????”, se arată pe pagina de Instagram Brokini.

„Inițial am făcut 250, care se aflau în garajul mamei lui Chad, pe care îl folosim ca centru de realizare”, spune el. Producerea Brokinis inițială a costat aproximativ 5.000 de dolari.

„În primele trei săptămâni am vândut patru sau cinci. Și toate acestea au fost pentru prieteni. Dar apoi am explodat luni, iar acum ne-am mutat cea mai mare parte a inventarului și începem să luăm o mulțime de comenzi în așteptare.”

În ultimele zile, Brokini a primit o acoperire din ce în ce mai mare de presă, inclusiv de la, printre altele, BlogTO, BuzzFeed, CityNews, Daily Mail Online, Toronto Sun și Esquire, care au scris „brokini-ul este un presupus bikini pentru bărbați care există pentru că 2020 încă nu a obosit să-ți epuizeze sufletul.”

„Nu mi-a venit să cred. Am fost pe Esquire.com cu Ryan Gosling și alți oameni celebri, a fost doar cel mai amuzant lucru. Soția mea râdea de mine ca o nebună”, a spus Field.

Brokini vine în prezent în două modele, „Bromingo” și „Fineapple”, la un cost de 45 USD bucata. (În momentul scrierii acestui articol, un Brokini poate fi adus la un preț de vânzare de 40 USD.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related