Afișaj amuzant de lumină în Warman, Sask. atrage rezidenți pentru o sesiune foto și chicotesc

Date:

Cei care conduc prin orașul Warman, Sask., vor dori să treacă pe lângă un afișaj plin de umor pe Martens Crescent, în plus față de spiritul sărbătorilor.

Afișarea de lumini de Crăciun „Ditto” a primit multă atenție și fundaluri foto de la localnici.

Atractia se afla chiar langa un afisaj de lumina fantastic care include un proiector care redeaza filmul preferat de vacanta din seara, inclusiv franciza Home Alone, si consta din cuvantul “idem” scris cu lumini deasupra unei sageti care indica casa vecinilor.

Proprietarii semnului idem au simțit că este necesar să râdă cu tot ce se întâmplă în lume și a costat doar câteva sute de dolari.

„Nu prea să te bucuri în lumea de astăzi. Am simțit că aceasta este o oportunitate pe care nu o putem rata – oferiți cartierului o distragere plină de umor”, a spus coproprietarul de afișări luminoase Chris Boechler.

„Sunt de acord, am vrut să punem niște zâmbete pe fețele oamenilor în timp ce se uită la un afișaj de lumină uluitor”, a spus coproprietarul Mandie Scrivens.

Afișajul luminii va apărea pe tot parcursul sezonului de vacanță, începând de obicei în fiecare noapte în jurul orei 19:00. în noul an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

Grindeanu: Inaugurăm astăzi două obiective importante pentru Portul Constanța

Astăzi se vor inaugura două obiective importante pentru...

Portret de candidat: Nicolae Ștefănuță

La rubrica „Portret de candidat” ne propunem să...