Formidabil! Câți bani a încasat Adrian Mutu în cele două luni petrecute la CFR Cluj: ”Singura mea pretenție”

Date:



Adrian Mutu a decis, astfel, să părăsească funcția de principal de la clubul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Mai mult, Cristi Balaj, președintele din Gruia, și-a prezentat și el demisia de la fosta campioană a României.


Formidabil! Câți bani a încasat Adrian Mutu în cele două luni petrecute la CFR Cluj: ”Singura mea pretenție”


Venit în Gruia cu surle și trâmbițe, Adrian Mutu a rezistat doar două luni pe banca tehnică a ardelenilor, timp în care a bifat 11 apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.64 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.


Fanatik a scris că Adrian Mutu a plecat din Gruia doar cu 5000 de lei. Cu un salariu de 15 mii de euro lunar, antrenorul a decis să nu mai încaseze banii pe lunile februarie și martie, ci să-i fie remunerate doar cele trei zile de pe luna ianuarie, ca pedeapsă pentru rezultatele slabe ale ardelenilor.


”Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Considerați salariul meu pe februarie și martie, amendă pentru contraperformanța din meciul cu Corvinul. Renunț la cei 30.000 de euro.


Însă, vă rog să le dați banii oamenilor mei din staff pentru februarie și martie. Este singura mea pretenție”, a fost mesajul transmis de antrenorul Adrian Mutu, citat de sursa menționată anterior.


Adrian Mutu a fost adus pe banca din Gruia în ianuarie 2024, după ce ardelenii s-au descotorosit de serviciile lui Andrea Mandorlini în urma formei slabe a echipei patronate de Neluțu Varga.


Ce a realizat Adi Mutu la CFR Cluj, în cele două luni petrecute în Gruia


Cu antrenorul din Călinești la cârmă, ardelenii au obținut accederea în play-off-ul Superligii României de pe a treia poziție. Doar că în a doua parte a campionatului, CFR Cluj s-a împotmolit de două ori.


Ardelenii au pierdut ”acasă”, în prima rundă, cu Universitatea Craiova, scor 1-2, și au remizat în deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-1, în cea de-a doua etapă a play-off-ului.


Antrenorul o lasă pe CFR Cluj completând podiumul în play-off cu 28 de puncte. Ardelenii se clasează la trei lungimi de ocupanta poziției secunde, Universitatea Craiova, și la 10 de liderul FCSB.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

Portret de candidat: Claudiu Manda

La rubrica „Portret de candidat” ne propunem să...

Convorbire telefonică Netanyahu-Biden privind atacul iranian

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avut o convorbire...