“Îi omoară pe toți!”. Verdict clar despre transferurile pe care le plănuiește Gigi Becali

Date:



După victoria contra Universității Craiova în urma căreia FCSB s-a desprins la 10 puncte de următoarele clasate, Gigi Becali a anunțat că pe lista sa de transferuri se află Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul Constanța), Denis Alibec (Muaither), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova) și Philip Otele (CFR Cluj).


Analiza lui Dumitru Dragomir despre ‘dorințele’ lui Gigi Becali


Fostul președinte de la LPF a comentat transferurile pe care și-ar dori să le facă patronul de la
FCSB în această vară, dând un verdict despre cele care sunt posibile, cu adevărat.


“Pe Denis Alibec cred că poate să-l cumpere, doar atât. Nu cred că poate sa-i cumpere pe restul. Nu se știe, chiar dacă pleacă Coman, ei nu vor juca cu Manchester United, au șansă să ajungă în grupe.


Coman, oriunde s-ar duce va juca. A lucrat, are o forță în picioare. Uitați, băi fotbaliștilor, lucrați picioare la sală și învățați să faceți o preluare că asta e prima regulă ca fotbalist.


Eu i-as lua pe toți din lista lui Becali, dar numai Alibec poate să vină. Mai poate și acum, Denis Alibec e fotbalist. Dacă are jucători care îi pasează, îi omoară pe toți!”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.


Basarab Panduru: “FCSB poate să joace 4-3-3”


Gigi Becali a anunțat că ar vrea să aibă un lot numeros pentru ca
FCSB să poată lupta pe două fronturi, iar Basarab Panduru vede posibilă o echipă în care să apară Olaru, Coman, Mitriță, Munteanu și Alibec. Fostul internațional a încercat să creioneze echipa lui FCSB după mutările pe care Becali a anunțat că și le-ar dori.


“Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele.


În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă. Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta.


Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related