Verdictul lui Anghel Iordănescu după Rapid – CFR Cluj 1-4: “FCSB câștigă titlul cu Gigi Becali antrenor”

Date:



Reacția lui Anghel Iordănescu după meciul din Giulești


Fostul selecționer a mărturisit că nu prea înțelege scorurile înregistrate în fotbalul românesc, în ultima perioadă și a nu a ezitat să-l înțepe pe Cristiano Bergodi.


“Acum câteva etape, dacă nu mă înşel, Rapidul, pe Arena Naţională, a zdrobit FCSB-ul. Acum câteva zile, CFR-ul a fost zdrobită de Hunedoara, iar acum vine la Bucureşti şi zdrobeşte Rapidul.


Este o victorie meritată a CFR-ului, a jucat mai bine, a controlat jocul. Şi-a creat ocazii, dar nu mai poţi să analizezi, să înţelegi fotbalul românesc şi în mod special Rapiduleţul.


În primul rând este o problemă de mentalitate, de profesionalism. Jucătorii noştri suferă la capitolul mentalitate.


(n.r – Ce credeţi că se va întâmpla cu Bergodi?) Dacă mă iau cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, şi cred eu că FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor, CFR-ul a câştigat cu doi antrenori puşi peste noapte, deci fără antrenor, iar Rapiduleţul a jucat cu domnul Bergodi. Analizaţi dumneavoastră şi trageţi concluziile”, a declarat Anghel Iordănescu după meci.


Rapid – CFR Cluj s-a încheiat 1-4


CFR Cluj a făcut o primă repriză perfectă, dovedind pragmatism şi marcând de patru ori, la doar câteva zile după despărţirea de antrenorul Adrian Mutu, în urma umilinţei suferite în sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.


Oaspeţii au deschis scorul rapid (4), prin Daniel Bîrligea, după un corner executat de Ciprian Deac. CFR şi-a dublat avantajul la scurt timp (8), prin acelaşi Bîrligea, care a profitat de o ieşire greşită a portarului Marian Aioani, după o lansare a lui Deac.


O gafă a lui Iulian Cristea i-a oferit mingea lui Durel Avounou, iar acesta l-a servit perfect pe Bîrligea (36), care a realizat hat-trick-ul. Ultimul gol al clujenilor a venit după o fază spectaculoasă: Philip Otele şi Deac au combinat în marginea careului, Otele a pătruns şi a centrat pentru Cristian Manea, care a făcut ca scorul să devină 4-0 pentru oaspeţi (45+1).


Rapid a reuşit să pună mai multă presiune în ultimele zece minute şi a marcat golul de onoare, prin Albion Rrahmani (81), după ce Sava a respins mingea şutată de Florent Hasani.


VIDEO | Rapidiștii, trași la răspundere de fani după înfrângerea cu CFR Cluj




Rapidiștii, trași la răspundere de fani după înfrângerea cu CFR (06/04/2024) pe www.sport.ro





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related