Gigi Becali i-a oferit 20.000€ pe lună, iar fotbalistul nu a acceptat!

Date:



Roș-albaștrii au remizat în ultima etapă a play-off-ului cu Rapid București, pe Arena Națională, scor 2-2. Peste 45 de mii de suporteri au asistat pe cel mai mare stadion al țării la derby-ul din etapa #5.


Gigi Becali i-a oferit 20.000€ pe lună, iar fotbalistul nu a acceptat!


Risto Radunovic a anunțat în urmă cu ceva timp că ar vrea să o părăsească pe FCSB la vară. Conform DigiSport, Gigi Becali a demarat, astfel, negocierile cu fundașul stânga al roș-albaștrilor.


Latifundiarul din Pipera i-ar fi oferit muntenegreanului 20 de mii de euro pe lună, doar că Radunovic și-ar fi dorit și un bonus la semnătură, iar Gigi Becali nu a fost de acord cu acest lucru.


  • 11 mii de euro are în prezent Radunovic salariu la FCSB


Muntenegreanul se află la FCSB din ianuarie 2021 și este cotat la 1.4 milioane de euro de site-urile de specialitate. 134 de apariții a bifat fotbalistul la FCSB, dar și cinci goluri și 14 pase decisive.


Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul etapei a cincea


Echipa lui Elias Charalambous a remizat cu Rapid București în etapa #5, scor 2-2. Darius Olaru (10′) și Alex Băluță (57′) au înscris pentru roș-albaștri, în timp ce Ermal Krasniqi (12′) și Albion Rrahmani (16′) au marcat pentru giuleșteni.


Universitatea Craiova a învins-o fără emoții pe Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe, scor 3-1, și a urcat pe poziția secundă în clasament, devansând-o, astfel, pe Farul Constanța.


Campioana en-titre completează acum podiumul, după ce a reușit să o pună la punct pe fosta campioană, CFR Cluj cu 5-1. Elevii lui Gică Hagi au făcut show la Ovidiu!


Cu o remiză obținută sâmbătă, în derby-ul cu FCSB, după patru eșecuri consecutive în play-off, Rapid rămâne pe locul cinci cu 29 de puncte, iar Sepsi OSK e ultima clasată la două lungimi în spatele giuleștenilor






Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related

Rachete trase din Irak către baza coaliţiei antijihadiste din Siria

Mai multe rachete au fost lansate din nordul...

Portret de candidat: Adina Vălean

La rubrica „Portret de candidat” ne propunem să...

22 aprilie: 174 de ani de la nașterea Veronicăi Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu

Pe 22 aprilie, în 1500, navigatorul portughez Pedro...

Cele mai nesănătoase gustări: „Stimulează centrul plăcerii exact ca o doză de cocaină”

Conform sfaturilor oferite de medici, o persoană trebuie...