Spotify Wrapped este disponibil. Care a fost cel mai bun cântec al anului 2023?

Date:

Astăzi este, în esență, o sărbătoare națională pentru ascultătorii de muzică din întreaga lume – Spotify și-a lansat anual „Spotify Wrapped”, o analiză personalizată a obiceiurilor de ascultare ale unui utilizator pentru anul.

Spotify Wrapped este foarte așteptat de ascultători, mulți apelând la rețelele sociale la începutul acestei săptămâni pentru a-și împărtăși entuziasmul și previziunile pentru melodiile și artiștii lor de top, cum ar fi un utilizator X care se așteaptă ca Wrapped-ul să fie format în principal din Taylor Swift.

Când Wrapped a sosit în această dimineață, platformele de rețele de socializare au inundat cu capturi de ecran ale rezumatului, în timp ce mii și-au împărtășit cele mai bune ascultări – sau cei care erau mândri de ele, cel puțin. Pentru unii, s-au simțit stânjeniți de lista lor, cu plăcere vinovată și melodii aleatorii făcând apariție.

Unii utilizatori Spotify au primit, de asemenea, onoarea de a fi în primele procente ale ascultătorilor artistului lor favorit, unul dintre cele mai mici procente fiind în jur de 0,001%.

Cu toate acestea, nu toată lumea și-a primit rezumatul anual prin Spotify. Pentru ascultătorii Apple Music, descoperirea pieselor lor de top a venit prin „Replay”, care a apărut marți.

Indiferent dacă a venit de la Apple Music sau Spotify, vrem să auzim de la tine: Care a fost melodia ta de top din 2023? A fost ceva la care te așteptai sau a fost melodia ta de top din senin? Vom crea o listă de redare cu melodiile de top ale cititorilor – distribuiți-le pe ale dvs. completând formularul de mai jos sau trimițându-ne un e-mail la community@boston.com, iar răspunsul dvs. poate apărea într-un articol viitor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related