Leo Grozavu, strateg în vremuri dificile. Ce fost mare atacant îl laudă pe antrenorul de la Poli Iași

Date:



Rapid Bucureşti a suferit prima sa înfrângere din acest an, sâmbătă seara, după ce a fost învinsă de Politehnica Iaşi cu scorul de 3-1 (0-0), în Copou, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal.


După o primă repriză prea puţin spectaculoasă, Rapid a reuşit să deschidă scorul prin kosovarul Ermal Krasniqi (52). Ieşenii au egalat la scurt timp, prin tunisianul Adel Bettaieb (55), după o gafă de proporţii a lui Cristian Săpunaru.


Finalul a fost unul incandescent, în care Rapid a căutat golul victoriei, însă Poli Iaşi a reuşit să marcheze două goluri.


După ce englezul Shayon Harrison (83) a avut un gol anulat pentru ofsaid, Poli Iaşi a preluat conducerea prin reuşita lui Alin Roman (87), cu un şut fără preluare, din pasa brazilianului Allanzinho. Echipa antrenată de Leo Grozavu a mai ratat două ocazii mari, prin Allanzinho şi suedezul Kevin Kabran, singuri cu portarul Marian Aioani, iar Harrison a închis tabela (90+4), din pasa brazilianului Jatoba.


„Mi-a plăcut Iași, a fost echipa care a avut inițiativa, chiar dacă jocul a fost echilibrat. Leo a făcut niște schimbări foarte inspirate. A revenit Roman, care a marcat un gol cu un șut la vinclu. A fost foarte bun după ce a intrat. O schimbare foarte inspirată. A contribuit și la golul anulat al lui Harrison”, a mai declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.






Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

STIRI POPULARE

MAI MULTE STIRI
Related